Möt vindögde Jimi och hans vänner!

Ibland ser man hur en katts godhet liksom fyller varenda liten fiber i dess kropp – utstrålningen av värme och livsglädje, av kärlek och tacksamhet! Min lillasyster Nova är en sådan strålande katt. Själv är jag nog mer bestämt kantig och kan tassa mer bistert omkring mig. Men här ska ni få träffa Jimi – en katt med helt egen lyskraft:
jim
Det var i december 2006 som Jimi räddades som unge från en kattkoloni vid en restaurang och mötte sin matte på djursjukhuset där hon arbetade. Numera bor de tillsammans i våningen ovanpå djursjukhuset och i och med det är Jimi liksom en i staben där – han tar hand om små kattungar – och delar sjukhuskatten Elvis mat…
fost
Jimi är katten som måste ha en trappstege för att kunna komma upp och ligga i mattes säng – hans bakben är nämligen krokigt missbildade, så han kan inte hoppa upp på något. Vilket inte verkar bekymra Jimi det minsta – han är mycket nöjd med livet.
jimmm
Matte Kelli förklarar: ”I always say that he learned to make himself comfortable during his kittenhood, when he lived in a dumpster. You gotta make do with what you have, says Jimi!”

Se fler av Kellis vackra foton av Jimi på CatsMeow!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Möt vindögde Jimi och hans vänner!”

  1. Åh vad roligt att du tog med mattes (en av många) älsklings katter : ) Han är det finaste och sötaste som finns!

    Matte måste be hans matte att titta på den svenska sida!

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *