Matte lovar städhelg…

…och jag kan nog stå ut med det, eftersom hon lovat att Stora matte kommer och hälsar på också. Det brukar innebära godbitar av alla möjliga slag!

Men något vi gillar och får annars också, det är detta:

gimpet
Det är kanongod vitamin”kaviar” som Nova och jag med förtjusning slickar i oss direkt från tuben! Kan rekommenderas!

Fast hellgen ska givetvis ägnas åt att så en omgång av den första kattgräset-havren! *längtar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Matte lovar städhelg…”

  1. Mmmmmmmm, *kurr*, jag håller med om att den där är vansinnigt smaskig!!!
    Brorsan däremot, han rynkar på näsan och tycker *bluuääärk* (till tjänstehjonens förtret, för egentligen var det mest tänkt till honom, den lille klenisen!) Men jag klagar inte, mer gottis åt mej!!! *nos-slick*

    1. Mjau det är tur vi har olika smak! Som hemma hos oss: Nova rensar gärna de tallrikar som står för diskning i fall de innehåller något riktigt kryddstarkt… Jag föredrar en mild naturell rådis fångad ute, skulle aldrig förfalla till fördiskare i köket! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *