Hurra för nya vänner!

gunillaofrasseheader
Mjau jag hoppas det är OK att jag lånar deras bild och visar mina nya kompisar! Gunilla och Frasse är en av de nya länkarna som hamnat i min sidokolumn… Och Frasse ser verkligen ut att ha ett härligt kattliv med en klok matte, som skriver en lättsam och kattimpregnerad blogg. Välkommen i gänget!

Och det säger jag också till lilla Dino – allt kattbloggande ska ju börja någonstans:

dino4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hurra för nya vänner!”

  1. Så jättekul, vi blir ju så himla smickrade över att få vara med – och på bild också! – på din mästerliga blogg! Åh, så roligt det är att vara med i en bloggfamilj!
    Dino liknar Frasse som liten – så otroligt söt! De kan sannerligen sova när som helst och var som helst 🙂
    Tassklappar och buffar från oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *