Mera kattböcker…

Har du just skaffat kattunge och behöver goda råd? Kanske rentav en liten hittekattunge? Jag har lyckats lägga tassarna på några exemplar av Royal Canins excellenta lilla häfte ”Boken om kattungen” och delar gärna med till dig som har fått din Första Kattunge eller planerar att bli KattMamma till en!
_b323
Maila en rad med din adress, bara!

(Jag har inte så många men tänker att de gör bättre nytta i händerna på dig som vill lära dig lite mer om kattungar, än att de samlar damm i någon hylla här hos mig. Och mjau, det är Landetkatten Tanja som poserar igen!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *