Lån från fån?

stupidcat
Någon energisk spam-bot har tryckt in samma meddelande på ungefär trettio av mina blogginlägg, vilket är irriterande. Men texten, troligen översatt av en botfunktion också, är ändå så fnissframkallande att jag måste (med delvis censur av namn) återge den:

Från MR XX

Hej
Vi erbjuder Lån till den finansiella situationen UPP Vänster VÅRA
hävstångseffekt, SOM jag mig sminkad jag behov AV Personliga län, Lån återställa etc.
erbjuder Lån till Låg ranta in 3% Avfall Mer TID eftersom vi integrerat Känner jag mig sminkad
beredda ATT avsluta SINA finansiella problem en Gång ATT för Alla
Kontakta oss via e-post: (borttagen)För ATT fa detta Lån Känner jag mig sminkad mycket Lätt and enkelt, ar lägre en låneansökan formular ATT fylla i för förfarandet Äger rom.

Nedan Känner jag mig sminkad den form AV låneansökan:

AVSNITT 1:
Fullständigt Namn In sökande:
Kyrkan:
Sex:
Status:
Land:
Staten:
Stad:
Postnummer:
Telefon:
Fax:

AVSNITT 2:

Kvantitet SOM krävs:
Varaktighet:
Månatliga / årliga inkomstpension som:
Ursprungsmedlemsstat:

Du måste Lamna ovanstående uppgifter innan vi Kan fortsätta ATT SKICKA Dina Lån OCH villkoren coditions.

Observera ATT Alla uppgifter måste Vara Sant OM den sökande.
Vi hoppas ATT du Hör AV gräva SÅ SOM Snart möjligt.
Med vänliga Hälsningar,
MR XX

Mjau, jag ska gräva! I kattlådan! Hi hi!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *