Wikki Auktion nr 2 – Beige bokomslag

Snälla Kattson, som bloggar åt Södertälje katthems katter, har sagt det kloka: ”Mirakler har hänt förut och kommer att hända igen. Och det bästa med mirakler är att man ofta kan skapa dem själv!”

Just idag hände det ett sådant litet mirakel! Det kom ett litet bokpaket på posten med en bok som passade PRECIS till det fina katt-bokomslag som jag nu tänker auktionera ut till högstbjudande spekulantkatt:
imgb139
”Mjau, skulle inte jag få läsa den här först?!” undrar Tanja Klotbältan. Nåja, hon har bidragit med lite pälstillägg på bokomslaget, som annars ser ut så här, inklusive kom-ihåg-var-du-läser-band med fin pärla:
imgb140
Och så här ser insidan ut när Tanja inte ligger i vägen:imgb141
Bjud alltså på detta bokomslag inklusive boken genom att lägga ditt bud i en kommentar till detta blogginlägg! Svårare än så är det inte!

Jag har dock inte riktigt beslutat än vad den slant som kommer in skall gå till – det finns många behövande projekt för missar… Men jag lovar att snarast förtydliga den saken och jag kan garantera att vartenda öre går till direkt katt-hjälp! *svansdans*

PS. Och du som vill ha ett boktips: Vicki Myrons ljuvliga bok om bibliotekskatten och tillika hittekatten Dewey ReadMore Books är väl värd ett besök i bokhandeln eller på biblioteket!

Första budet är noterat: Katten Alice och hennes matte bjuder 700 kr! Tack!

Andra budet: Indra med matte bjuder 1 000 kr!

Tredje budet: Katten Alice bjuder 1 100 kr! Otroligt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Wikki Auktion nr 2 – Beige bokomslag”

 1. aj, aj, aj, jag fick nästan ont i mina öron när matte bara skrek ”ååååh vad söt, den vill jag ha!” Hon skall ge bort de omslagen hon köpte förut, så hon beordrade mig att lägga ett bud på den här så hon får ett eget.
  Eftersom Wikki är så snäll och låter boken ingå så bjuder vi 700:- på en gång.
  *nosbuffar*

 2. Åh, vilket fantastiskt fint bokomslag! Vi har just gett våra sista pengar till Snuffe och har inte råd att bjuda, men boken är verkligen fantastisk den också, lilla DEwey var underbar.
  Hela kattvärlden är också underbar som hjälper varandra hela tiden!

 3. jahaja….eftersom matte missade det första så tänker hon safta i den här gången…

  1000 jamande enkronor bjuder min kissetokiga matte! Hon säger att hon vet att Wikki kommer att hjälpa där det bäst behövs!

  NosPuss

  Indra

  1. Mjau, nu måste jag nog se till att få fatt i ett tredje omslag och ge någon mer en chans???! *blink* NosPuss Wikki

 4. Ser ingenstans hur länge aktionen håller på, så jag hoppas det inte är försent.
  Lägger ett nytt bud på 1100:-

 5. Hmmm mjaa misstänker att lilla Alice matte väldigt gärna också vill ha det fina bokomslaget med bok i….Nu blir min matte fundersam, ska hon gräva lite mer i spargrisen, eller?

  Matte funderar tills ikväll…..mjauuu

  NosBuff

  Indra

  1. Indra jag kan slå en tass i backen på att det kommer FLER sådana, minst lika fina! Okej?!! NosPuss Wikki

 6. Minsann! Det jamar jag på! jag önskar verkligen Alice och matte lycka till med denna auktion då!

  Jättemånga NosBuffar

  Indra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *