Räddade från Torshälla-kolonin

sara
En av de tre som hittills fångats in… och de andra två:
minis  storis

De behöver så mycket KÄRLEK!!!!!

De nyser lite och den minstas ögon rinner, så direkt i morgon blir det tur till veterinären för allesammans… Men den lilla smoke flickan (Överst) har ändå redan börjat slappna av och leka litet!

Jag ska försöka hitta på något att auktionera ut till förmån för de här små sötnosarnas veterinärkostnader för Livbojen, jag börjar väl med loppisfynden som är med i gårdagens blogginlägg – de går att bjuda på till veckans slut!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Räddade från Torshälla-kolonin”

  1. Den lilla smokeflickan har tyvärr syskon och vänner kvar därute bland höstlöven… *suck* TassKram Wikki

 1. Ditt arbete är guld värt wiki!
  Tack vare din blogg har vi nu tassat över 100 kr till Stepford-katterna så att de kan få veterinärvård. Men utan din blogg skulle vi aldrig vetat om att de existerade.
  Massor med pussar på nosen, nu ska vi ut och jaga råttor!

  1. Mjau varmt tack för bidraget! Och idag har kattungarna varit på veterinärkontroll och fått vetrimoxin mot sin förkylning – de var alldeles för krya för att det skulle kunna vara kattsnuva, vilket ju var skönt! Men de kommer att vara i ”karantän” i alla fall ett tag framåt! TassKram Wikki

 2. Sötaste Wikki så roligt för det fina budet på 1000 kr! Vi spinner! Men vet du vart finns konto till de här missarna? Vi vill så klart bidra med och tycker att det underbara budet är helt fantastiskt!

  NosPuss Sven och Signe

  1. Info och länk kommer i morgon förmiddag.. Måste healingspinna bort husses migrän nu… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *