Desperat VILL-HA-faktor

Inför Halloween så har jag hittat en så cool ryggsäck som jag bara VILL ha:

catbackpackwspeakers
Texten ”this item no longer in stock” gör mig därför deprimerad! *suck*
bikecat
Matte, kan jag få en Harley Davidson då?! Eller åtminstone en ny ampellilja?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Desperat VILL-HA-faktor”

    1. Mjau, det är typiskt att man ska hitta dem när de är slut. Kan gå att propsa på nytillverkning kanske? *blink* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *