Mitten on her motorcycle…

mittenridesw
Mjau, jag håller andan av beundran – när jag kollade på nätet om katter och motorcyklar, så träffade jag på Mitten – och hans husse Karl. Benämningen COOL CAT får en helt ny innebörd när man tittat på den här filmen!
mitten
Mitten åker MC – året är 1975 och senare blir Mitten tack vare detta filmstjärna i filmen OMENII! Hon är en verkligt häftig kisse som du kan läsa mer om här.

Husse Karl Mitchell tränar katter än idag:


Matte, jag vill nog ha skinnställ och hjälm om jag ska åka hoj!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mitten on her motorcycle…”

  1. Matte håller faktiskt på att ta MC-kort, men sådär skulle inte jag våga åka. Kanske om det fans speciella katt sidovagnar och skinnställ, hjälmar till katter också. Det går ju ganska fort i trafiken säger Matte och det blåser väldigt mkt måste vara jobbigt för en katt som i vanliga fall inte tycker om blåst.

    1. Mjau, drag i ögon och öron är ju ingen höjdare – men Mitten ser så lugn och trygg ut, verkar faktiskt som att hon gillar det! NosPuss Wikki

    1. Mjau, det är sant – jag tror nog att det är ganska farlig resa som den där Mitten gör, inget som Trafikverket skulle godkänna…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *