En liten kattunge till infångad

ruff
Vackra, svarta och rädda… Östgötakatterna har nu fångat in katt nr 23 ungen Ruff ovan och nr 24 hans mamma Grynet från sin stora koloni. Lilla Ruff har fått hjälp för sina inflammerade ögon och smaskar i sig KMR kattvälling med god aptit, säger Malin i gårdagens rapport.

Jag har inte många slantar, men en liten peng har jag nu tassat över till deras stödkonto Swedbank: (clearingnr.) 8480-6 (kontonr) 914618599-7 och det ska räcka till några burkar god kattungemat i alla fall!

Vill du också hjälpa Östgötakatterna, så finns en önskelista på vad de helst behöver här!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “En liten kattunge till infångad”

  1. Ante mig att det var du som hade skrivit en rad 🙂 tack snälla Wikki för att du skriver om oss och gör reklam, det behöver vi!
    Tack även för slanten som du satt in på vårt kattkonto, och tack alla andra som uppmärksammat oss 🙂 det betyder så mycket!

    Kram på dig och svansvift från alla kolonikissarna

    Malin

    1. Det gläder mig så att det gjorde nytta! *spinner* Och du vet, kan man inte hjälpa till tassgripligen själv, då får man hjälpa någon annan att hjälpa… *blink* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *