Com Hem-katten

https://youtu.be/S-g9eDY1qdM
Har du också sett den förvånat gapande katten i ComHem-reklamen? De flesta tror att detta är en animering, d v s ett filmtrick, men faktum är att missen (Som är vida  mer känd världen över som OMG-katten. OMG står för förvåningsuttrycket ”Oh my God!”.) gör så här ”på riktigt” på grund av en skadad underkäke som åker ur led!

De som filmat lovar dock på nätet att katten är bra i käken igen. Hoppas det är sant… Och tack för filmtipset, Alvin!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Com Hem-katten”

  1. Jag som verkligen trodde det var en animering dom gjort, tyckte reklamen var jättecharmig tills nu. Blir lite ledsen att en katts skada använts till reklam. Ser inget roligt i det 🙁
    Hoppas verkligen katten är bra i käken igen.

    1. Mjau, lyteskomik är inte min grej. Sedan blir man ledsen över alla troll som spammat originalvideon med sjuka kommentarer bara för att få uppmärksamhet. *suck* NosPuss Wikki

  2. Jag är inte den som brukar tycka reklam är stötande men jag känner bara mer och mer hur arg jag blir över denna reklam, undrar om man kan anmäla den på något sätt?

    1. Mjau, jag vet inte om Pressombudsmannen är rätt forum? Konsumentverket? JO? Hmmm… Djurskyddet på Länsstyrelsen ingriper nog inte *läses ironiskt*. Någon etisk nämnd av nåt slag? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *