Ses vi på lördag i Hälleforsnäs?

imgbf
På lördag den 18/9 mellan kl 10 – 16 kommer jag*, Stora matte, Sara och Evelina från Livbojen samt Susanne från Kattskyddet, att stå på Bruksmarknaden vid Bruket i Hälleforsnäs och sälja lotter och kattsaker för att dra in slantar till katthjälp! Kom och hälsa på oss!

* D v s min Wikki FlatCat…

PS. Håll tassarna för fint väder!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ses vi på lördag i Hälleforsnäs?”

  1. Klart vi håller både tummar o tassar här.
    Både för vackert väder och för god försäljning.
    och så får din tvillingflatis följa med oss till småland på marknad där.
    Puss på din söta nos.
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *