Tack Jansson och Pejst!

imgb106
Mina bussiga skogkattvänner ”Bröderna Bus” har lämnat ett lass saker till vårt lotteri på Bruksmarknaden – och det underbara med dessa vänner är att de generöst och ofta delar med sig också till andra håll där det finns behövande katter, det har jag minsann hört skvallras om! *spinner*
Det är Jansson ovan, som är trött efter en utställningsdag, och Pejst nedan, som vill hem snarast från sagda utställning… imgb107
Jag tror att de ska på utställning i Norrköping den 3/10 så håll tassarna då!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tack Jansson och Pejst!”

 1. Tack så jättemycket vad snälla missar ni är. Er hjälp uppskattas sååå mycket, det är kattguld värt för oss!
  Vi behöver ha in pengar till alla våra katter, det går åt till kastreringar, avmaskning, vaccineringar, id-märkningar, mat o sand mm mm. I fredags kom de två nyaste tillskotten till Livbojen, två kattungar som dumpats i en skog, de är 9 v. gamla, de finns nu hos mig Sara i jourhem och de är sååå underbart fina, trevliga och sociala, skabben behandlas nu och de mår prima…just nu när jag skriver håller lilla Dexter på att äta på min tallrik…”mmm skinksås” säger han.

  Kram från alla hemlösa katter på Livbojen!

  1. Mjau, ni ska vi bara göra marknadsjobbet och göra användbara sekiner (=pengar) utav det vi fått! *spinner* NosPuss Wikki

 2. *åååh* rodnar om våra nosar!!!

  Men det är ju självklart att dela med sig när man har fler Dentabits än vad man behöver! Vissa kan hjälpa till med sin tid, andra med sina hem och en del med pengar; tillsammans blir ju det en riktig bra treenighet!

  1. Ni är änglamissar fast i en levande version, faktiskt! Och har goa välupptassade människor! Lycka till på nästa utställning! *kurr* NosPuss Wikki

 3. Sååå vackra ? Klar vi håller tassarna den 3/10
  /Jam & Kram från oss i Höst ?

  Mjsst…Vår vän har likadana bebbar nu fast de är inga äkta Skogisar utan äkta Husisar -Såå söta & letar kärleksfulla hem –

  1. Finns många mysiga kissebebbar men många som söker hem också! Bra att din vän öppnat famnen för några! *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *