Till minne av Misse

misse4
När Misse vaknar känns det alldeles konstigt i kroppen. Han ligger stilla med slutna ögon och försöker komma på vad det är: Det pirrar i benen och tassarna precis som när han var ung och sprang efter kattflickor… Misse sträcker försiktigt på sig och inser att en annan sak känns också underlig – hans artrosstyva felläkta ben verkar inte ömma och stela längre? Och dessutom hörs ett kattungeliknande fnitter intill honom. Drömmer han??
misse5
Misse vågar knappt röra sig. Drömmen att inte ha ont längre och ha det sköna pirret i tassarna, det vill han ha kvar.
dreamaboutmebyshanihyena1
Då susar det till ovanför honom och Misse kan inte låta bli att öppna ögonen – där står självaste SkaparKatten och sänker huvudet för att nosbuffas! På honom, hittekatten Misse?!! Det går en varm våg genom Misse när han förstår… och när SkaparKatten buffar till och deras nosar möts, så slår det ut massor av blommor runt Misses tassar… Hela fina starka tassar på en hel fin frisk kropp – men nu med mjuka änglavingar… Och alla KattÄnglar spinner för Misse!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

19 reaktioner till “Till minne av Misse”

 1. Läste precis om Misse på Hittekatte.
  Gråter som vanligt.
  Men han fick ju det bra sista åren. Lycklig katt som hittade snälla människor.
  Nalle

 2. Det är alltid så sorgligt när en liten kissekompis går över Bron. Men Misse fick kärlek sin sista tid har vi förstått. Nosbuff till hans människor som nu saknar honom.

 3. Ååh, vackre Misse, nu har du det fint hos Skaparkatten där du lyssnar och dansar till Änglakatternas sång, tillsammans med alla de andra underbara kisarna som också passerat över Regnbågs bron…
  Tasskramar, med tårar i ögonvrån…

  1. Mjau, alla missar skulle ha det bra så där – fast HELA livet. Det vore en fin dröm också… NosPuss Wikki

 4. Misse fick i alla fall somna in som en älskad kisse, inte alla får det, nu finns du hos Skaparkatten, och träffar alla våra kattänglar, hälsa mina att matte tänker på er varje dag, Fille, Sara, Lucas,Timjan, Saga och även schäfern Lib, som älskar alla katter finns där, tills vi ses igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *