Att vara liten show-katt, ett tufft jobb!

imgb90
Att åka på utställning är ett kattjobb som börjar många, många dagar före själva uppvisningen… Att bada en perser före utställning är en hel ritual! Sedan tillkommer finputs efter resan dit – här är det vackra S*Meibel*s Mirror som just fixat till mysvrån i utställningsburen med lysande blå stjärna i taket och käraste gosfilten…
imgb91
Med sina eldfärgade ögon betraktar Mirror lugnt omgivningen. Hon är van att visas upp och litar på matte, som kontrollerar minsta detalj i pälsen. Hennes färger kallas ”svart van”, mycket tjusiga!
imgb93

Efter en lång dag hade Mirror fått sitt CAPIB + NOM (Sånt som också är en hel vetenskap att förstå!) och kämpade mot toppkatterna i sin klass… Domarna granskade henne grundligt:

imgb94
Och det såg onekligen lite konstigt ut ibland:
imgb95
Men till slut: Härliga Mirror fick sitt BIS… Det såg nästan ut som att hon slokade då, men hon var nog väldigt trött! Grattis!
imgb96

(Puh – jag lyckades knåpa iväg ett bildinlägg från helgen i alla fall, men det tog hela kvällen… Ska fortsätta i morgon, jag lovar!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *