Tävla på Kattsajten!

modkat
Du kan vinna en sådan här ModCat toalåda genom att svara på Kattsajtens tävlingsfråga (innan den 14 september). Och är man osäker så finns det alltså 3 svarsalternativ att välja på…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tävla på Kattsajten!”

  1. Vi var inne på denna tävling och samtidigt kollade vi in de katter som tävlar som månadens katt. Där tyckte vi känna igen ett par som heter Will & Bellatrix, dem har vi sett på bloggarna en del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *