Inskramlingsbössa fixad!

imgb67
Mjau nu har jag Wikki-pimpat mina inskramlingsbössor!
imgb68

(Tack Andreas och Ina för de första slantarna i den ena dessutom!) Omslaget är utbytbart och finns med logo för den kattverksamhet jag finner gott att skramla in medel till!

Tack vare snälla Nalle har jag två sådana här bössor och så har Slumpens matte också försett mig med en fin lila pengabössa, så nu ska de placeras ut på lämpliga ställen! *rassel rassel*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Inskramlingsbössa fixad!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *