Snabbt in i mörkertiden…

Igår kväll satt jag och funderade om varför det känns om att höstens vändning till vintermörkret verkar gå så mycket snabbare än vårens övergång till sommarnattens ljus? Man kan ju inte precis påstå att jag längtar efter den här vitpudrade utsikten:_724
Kan det vara så att jag helt enkelt sover för mycket under fel årstid?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Snabbt in i mörkertiden…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *