Jag har samma sorts fontän!

Kolla Sippo och Snuffe, vår fontän är precis likadan:

b8
Har du också rosa ”slips”, Sippo?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag har samma sorts fontän!”

    1. Spännande – men den där snurrande svansen såg jag att den tilltalade dig föga… Men fontänen kommer du att gilla när du vant dig, tror jag! Vi vill inte vara utan våran! NosPuss Wikki

    1. Mjau den är faktiskt riktigt bra- brummar inte för mycket och är lätt att ta isär för rengöring. Vi har ställt våran på en gummimatta för den gav lite vibrationsljud ifrån sig där den står uppe på bänken, men det var ju lätt fixat! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *