Grädde…

vykort1

Finns det någon katt idag som vet hur det är att skämmas bort med nyss uppskummad grädde? Eller helt enkelt få Äkta Handvispad Grädde…? *drömmande suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Grädde…”

 1. Mmmmmm….. Husse & Matte har ju faktiskt en förpackning prima laktosfri grädde i kylen, så vi ska kanske ta och mjau:a lite uppfordrande! En skvätt grädde och en äggula är väl det minsta vi kan begära när vi vet att tjänstehjonen faktiskt ska äta oxfilé ikväll!

  Vi har låtit matte gräva runt lite bland våra saker som plockas med till E-tuna nästa helg ; en ny Puppiasele NÄSTAN helt utan Pejsts hår (Pejst här ; jag vill bara påpeka, när de VET att jag är en stor och ståtlig misse, varför köpte de då ytterkläder i strl XS för? Mina öron höll ju på att lossna när jag provade den!!!) och om matte hittar symaskinen så kan det bli ett par mojjiga sovpåsar (annars blir det bara mojjiga fleecefiltar) också! En näpen kattungesele stod också på listan, men det var visst lite väl många charmanta avtryck efter tänder (Pejst igen ; jag vill bara påpeka att jag tycker att den därmed är värd såååå mycket mer, tänk, autentiska bitmärken av världens bästa Pejst!) på den för att skänka bort, så matte behåller den för att kunna sucka lite och säga ”tänk att ni var så små en gång…..”

  1. Mjau, vi skickar Stora matte att ta emot gåvorna på lördag – nu fick vi inte ha lotteri på utställningen, så det kommer vi att ha på en marknad den 18e istället, berättar mer senare! NosPuss Wikki

 2. Hi hi
  jag cosmo och tillochmed Simona (den tillfälliga katten) fick grädde häromdan, visserligen var den vispad med elvisp men jag tyckte matte gjorde ett okey jobb i alla fall…mumsigt var det

  Önskar att du ska göra några tassavtryck om bruksmarknaden där våra mattar ska stå..

  Tassfive och nospuss
  Siri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *