I morgon flyttar Rafael

raffe

I morgon kväll kommer Klosterkatternas mattar och hämtar Rafael! Hans jourmatte har berättat för honom om resan till Otterbäcken och då spann Rafael!

Ett eget rum till att börja med väntar på denne äventyrare – och så mycket lugnare och tryggare som han blivit bara på någon vecka, från att ha varit så rädd att han kissade på sig, så låter Rafael nu sig klappas och darrar inte längre.  En underbar förändring – sådana som gör katthjälparjobbet värt all möda!

Pälsen har lite märklig stil efter att Rafaels stora pälssjok släppte, men kommer att hinna växa ut till vintern. Det ska bli spännande att se vad han får för mönstring!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “I morgon flyttar Rafael”

  1. Eftersom Kattson är en envis person görs ännu et försök att skicka kommentarer. Jag, om någon, vet vilket fint hem Rafael kommer till. Jag har själv varit där och hälsat på både matte, gammellmatte, Majsan och Jenny och de andra 4 katterna som har ett kanonhem där. Hoppas Rafael fattar vilken tur han haft!

    1. Mjau, vi har också varit där, det är ideala boendet för en katt – och jag lovar att Rafael blivit informerad om vilken lyckans katt han är! Han började spinna! NosPuss Wikki

  2. Lycka till Rafael! Det är så mysigt med ett eget hem och egen 2-bening som bara älskar än jättemycket hur man än ser ut och hur man än är.

    Kurr, spinn och nosgos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *