Twistie som blev Twister som blev Åke…

twistie2
Kommer ni ihåg Nellies unge Twistie som föddes med ett förvridet bakben? Det var allt skönt att Livbojen inte lydde veterinärens råd och lät avliva denna lilla sötnos, som med tiden visade sig vara en pojke och fick heta Twister istället!
tovb
Den konstiga baktassen visade aldrig något tecken på att göra ont eller hindra Twister från att leka med brorsan Teddie eller röra sig. Jourmatte Sara gav kattungen lite varsam tassgymnastik då och då, och med tiden blev bakbenet ”alldeles normalt” av sig själv. Tack, SkaparKatten, för det miraklet!

Och nu har Twister flyttat till ett eget hem och fått sitt nya namn ”Åke”. Coolt eller hur! Lycka till, vackre lille specialkisse!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Twistie som blev Twister som blev Åke…”

    1. Och människor vet inte alltid allt – men som vi katter med vår inbyggda magi kan övervinna…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *