Viggo Viking söker hem

imgb53
Viggo är en försiktig och blyg ettårig perserkattpojke letar efter någon som kan ge all den ömhet, uppmärksamhet och sociala träning som behövs för att göra honom trygg och självsäker: Någon som förstår att handskas varsamt med en misse som blir förskräckt för främmande ljud och häftiga rörelser, någon som vet att sköta en mjuk persers päls, ögon och öron noga…
imgb54
Pälsen på Viggo är delvis klippt tidigare och han ska få en ordentlig badning inom kort. Han är snäll att handskas med och när han känner sig lugn är det en kelig kille som gärna vänder fram magen för att bli kliad på den! Viggo är också snäll med andra katter och kan också vara ”stor kompis” till kattungar. Här ligger han i Stora mattes knä (efter lite övertalning) och låter sig klias under hakan:imgb55
Viggo har alldeles underbara bärnstensfärgade ögon… Jag hoppas att han blir kastrerad snart och att det också gör honom gott. Denna sköna misse finns hos Livbojen i Eskilstuna. *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Viggo Viking söker hem”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *