Nya Wikki-idéer

Det snurrar runt en massa infall i min trinda pälsknopp och jag funderar just nu på om en kortlek med mig Wikki som motiv skulle kunna sälja? Allt för att dra in en slant till hemlösa katter…

catsof_teh_woeld
Jag kanske inte kan göra lika stilig lek som den här ”Cats of the World” men att hitta 52 Wikkibilder i mattarnas stora fotoarkiv är ju inte så svårt…
blackwhite1
Hmmm… Ska man ha tass-avtryck istället för klöver-symbol också? Jag tror jag måste forska lite mer om hur man trycker en kortlek också – det är många många små lappar att klippa ut?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Nya Wikki-idéer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *