Mjau, vad händer med Djurskyddet i Kälby?

Ovissheten är kvarstående för katthemmet som Djurskyddet har i Kälby utanför Eskilstuna. Den artikel som finns i veckans nummer av Sméjournalen (Lokal gratistidning) ger heller inga nya fakta.

sme

Katthemmet har cirka 30 volontärer som hjälper till gratis, och 1½ tjänst fylls av fast anställda. Den halvtidsanställde är dock uppsagd och får gå i oktober.

”Framtiden är oviss, vi vet ingenting.” säger Christer Luthman som är ordförande samt katthemsansvarig. Det förvånar mig – han om någon borde väl veta någonting, om han är ansvarig???!

Och säga vad man vill om Djurskyddet, men katthemmet år inte försvinna… Det räddar livet på ett par hundra katter om året, och behövs sannerligen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mjau, vad händer med Djurskyddet i Kälby?”

  1. Och var håller styrelsen hus? Det måste väl veta vad de har gjort för att katthemmet inte ska fungera eller om de har en realistisk plan för hur det ska kunna fungera??

    Det tråkiga med katthemsarbetet är att man måste ha någon form av balans i ekonomin för att kunna hjälpa katterna. Och det är en begränsad mängd man kan hjälpa. Det är hårt att inse att man aldrig kan hjälpa alla, men om man i alla fall ska kunna hjälpa några måsta man ha full kontroll på utgifterna.

    1. Mjau det är sant. Jag känner dem lite för lite för att förstå allt som sker där. *suck*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *