Förlåt att det dröjt…

…men nu i dag är alla sju prispaketen till vinnarna i fototävlingen här på min blogg äntligen postade…
_b307
Tess, jag hoppas att du ska tycka om boken – den är speciellt dedicerad dessutom:
_b308
Jag ber också om ursäkt för eventuell kattpäls som kan ha råkat fastna i tejpen på paketen! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Förlåt att det dröjt…”

 1. Åh vad gulligt! Tack så mycket! Hoppas tejpen inte gjorde ont i kattpälsen 😉 Blir roligt för katterna här att få nosa lite kanske 😀

  1. Mjau det var ingen fara – jag höll undan svansen… Tror nog bara det blev enstaka lösa hårstrån som fastnade. Hoppas nu att posten sköter sitt så att alla paketen kommer fram! Det kan ju ta ett par dagar men borde komma innan helgen. NosPuss Wikki

 2. Har varit o hämtat ut paketet nu, så mycket tejp och ändå så lite päls som fastnat 😉 Bulan tyckte paketet luktade jättegott. Nu är han jättetrött o brukar leka när vi gått o lagt oss, så vi får se vad han tycker om Herr Orange då. Tack återigen så mycket 🙂

 3. Paket från Wikki låg i brevlådan idag. Nyckelringen ska jag vårda ömt. Så fin!
  Liza nappade inte på bollen direkt, men vi ger den fler chanser. Tusen tack! 🙂
  PS: Skickade just in en liten stödslant till Örebro katthem.
  Kram och nosgos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *