Tänk om man kunde snooza kattungar?

Hur många gånger har inte tanken slagit var och en som umgås med kattungar: Tänk om de kunde få förbli så här söta, små och rara lite längre tid?

imgb46

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Tänk om man kunde snooza kattungar?”

  1. Jo söta o små e de men nja hade nog inte velat ha mina katter små för alltid..vilda o galna och jag hade aldrig fått sova.. Nej jag föredrar nog mina katter vuxna o med deras underbara personligheter som växt fram =)

  2. När jag ,Puma, var liten så tyckte Matte att jag skulle växa till mig så att det fanns lite mer katt att hålla i. Kattungar må vara söta, men det är så härligt att ha en fullvuxen goskatt i famnen som värmer en.

    1. Mjau det är något mer heltäckande med en fullvuxen katt – och jag skulle då inte vilja backa tiden?!
      TassKram Wikki

    1. Mjau det har jag, håller på att skaffa mer information från Mobile, Alabama så en artikel kommer i eftermiddag! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *