Då hade jag rätt i alla fall!

MysKurr & FnattSnurr & SvansDans! Idag är jag så glad och börjar inte alls med uppgiven trötthet och depp som igår. Tänk vad skönt det känns en sådan här solig dag!

Och varför, undrar ni? För att jag kände på mig RÄTT om Södertälje katthem att de INTE skulle lämna en övergiven randig kattpojke till avlivning, om inget hem hittades – som jag skrev om igår. Jag fick en jättebra kommentar på det inlägget från Kattson som jobbar på Södertälje katthem:

”Kära Wikki!

Här finns ett litet missförstånd om hur det hela ligger till. Katten togs om hand av Animalen som i sin tur kontaktade Södertälje Katthem. Som tyvärr alla katthem har även vi fullt till bristningsgränsen. Vi kunde därför inte ta in katten utan måste leta efter ett jourhem. I och med att vi inte tagit in katten är den, i juridisk mening, inte vår. Animalen har inte möjlighet att ha katten nån längre tid utan sa i LT att om inget jourhem hittas eller nån som vill ta hand om katten hör av sig, måste den avlivas. Det är alltså inget Södertälje Katthem sagt. Vi satte istället igång att leta efter en lösning, vilket inte varit lätt, men jag kan berätta att vi igår kväll var och hämtade honom på Animalen. Han är därmed Södertälje Katthems ansvar och vi avlivar inga katter om de inte är sjuka. Jag kan också berätta att det är en väldigt charmig kille och jag hoppas vi snart hittar en bra, varaktigt hem åt honom.”

tagan1
Så här är han, charmkillen! Hoppas det snart går att få bättre bilder på honom – och skulle du vara intresserad så hittar du kontaktuppgifter till Södertälje Katthem här.

Lyssna! Kan ni höra? Det är jag, Wikki, som spinner jätteHÖGT av glädje! Tack Kattson och Södertälje katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Då hade jag rätt i alla fall!”

  1. Underbara människor! Wikki du är för härlig som hjälper till att upplysa och belysa katternas situation!

    Här om dagen såg vi en skylt med ”kör försiktigt blind katt” då spann vi av lycka. Fast det var en bilfri ö … men man kan ju köra andra saker än bilar : )

    NosPuss Sven och Signe

    1. Mjau det kanske är ställen där cyklar far förbi i full fart? Kan ju också vara vanskligt för en blind katt att möta?! *funderar*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *