Auktion på jättefin kattbädd kommer snart!

Jag har fått en del fina saker som bara tar plats i kontoret hemma hos Stora matte, så nu kommer det att bli lite auktionstider! Till att börja med så är det en gosig kattbädd som är till buds…

Ehm jag måste bara hitta bilderna på den! Ni får le åt den här lilla bilden så länge av mig när jag skriver bloggen:

catnips3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Auktion på jättefin kattbädd kommer snart!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *