Rödrandig med gröna prickar

imgb10
Min kompis Ville på Landet har antagit årstidens specialdesign, d v s röd med gröna prickar.
galiumaparine

Ungefär så här, gissar jag!

Han är full med snärjmårafrön i pälsen! De små fröna är fulla av hullingar – som små krokar – som gör att de hakar sig fast överallt i pälsen.

När Ville städar pälsen drar han loss fröna med tänderna och spottar ut dem med stor precision på Stora mattes kudde…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rödrandig med gröna prickar”

  1. Sådana där har Sixten i pälsen varje morgon när han kommer hem. Matte blir tokig för de är så svåra att få väck och Sixten tar inte bort dem själv av någon anledning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *