Kuddsnack

broderi1
katt_kul
tjock_katt  sovtex  sovtex1  sia_kattkudde1
kuddekatt
katten_broderi
home_n_garden
Kattsingen också… Jag sparade ihop en massa fina kattkuddebilder – och tappade bort länkarna till vart de kom ifrån. I vanliga fall brukar jag ha information om alla bilder på prylar och inköpssällen i de fall det finns. Ursäkta!

Nu får ni istället se detta som en inspirationskälla för er som är händiga med nål, tråd eller symaskin! Den nedersta kudden är jag särskilt förtjust i!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kuddsnack”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *