PysselTajm!

Här är roligt kattpyssel för dig som inte har så mycket energi för de stoooora projekten i hettan: CubeCats!

catcool catchoco
Det finns massor av kul modeller och det roligaste av allt, du kan skriva ut dem, färglägga och montera ihop och skapa egna!!!
howto
Fast det är smart att färglägga innan man limmar ihop alltsammans! Vilken blir din favorit!??? Får man se en cubeWikki eller cubeSippo kanske?
catcupi   cattrashy

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “PysselTajm!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *