Hur tänkte dom egentligen?

Om man har ett hem där katterna sitter staplade så här:
gr7

Hur ofta fångar man nästan 30 katter på en och samma bild? Jag läser en lokal webtidning (efter tips från Kattis) och ryser. Dessutom mår jag illa av att veta att troligen ingen av de här katterna på bilden ovan lever idag…

Har man nått yttersta gränsen för förnekelse om man då uttalar sig så här:
gr6
Jag har tagit del av materialet från inspektionen och har svårt att förstå att det var sådan ultrapanik att avliva nästan varenda katt. Men jag vet i alla fall att katterna fick en sista slurk rent vatten innan… Mitt hjärta ber att de fick se en skymt av blå himmel och andas lite frisk luft också, innan de skickades över Bron?! *gråter*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Hur tänkte dom egentligen?”

  1. Det här är så fruktansvärt, Wikki. Dessbättre är det ytterligare en artikel om fallet i Grödinge och inte en ny galning. Det som stör mig är att polisen i Stockholm har ett bra samarbete med några katthem (bland dem ’mitt’), men tydligen har LST tagit saken i alldeles egna och snabba händer. Synd att de inte är lika kvicka när det kommer till att agera på signaler i början av en sådan här tragedi.*ilska och tårar*

    1. Mjau, håller med dig – de är inte konsekventa på LST. De kan låta sin egen hantering av ett fall ta ett halvår utan att blinka, men sedan när andra ska yttra sig eller agera, då är det med blåljus! Att det här är samma fall som det jag skrivit om redan hoppas jag att alla förstår, ett sådant gär ärende är ju illa nog! NosPuss Wikki

  2. Varför avlivar man katter så lättvindigt? Är de inte värda ett försök först? Många av de där katterna hade säkert kunnat klara sig.

    1. Mjau, jag håller med dig! För en gångs skull var det ett fall där inte varenda katt var halvt ihjälsvulten! De borde ha haft goda chanser… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *