Vinst i min Sommartävling!

_b295
_b297

Det var på kattutställningen för lite mer än en månad sedan som jag träffade Susanne Hellman Holmström och fick ett alldeles speciellt exemplar av hennes bok i tassen. Boken kan du vinna i min enkla Sommar-Tävling genom att visa upp din allra festligaste egna kattungebild!

Tio glada kattungar har redan skickat sina tjusiga bilder, men du har också chansen! Maila din bild till bloggkatten@hotmail.com senast den 25 juli! Jag väntar ivrigt! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vinst i min Sommartävling!”

  1. Vi hade gärna varit med i tävlingen, men det får bli med en Puma bild isåfall. Sixten är så gammal att alla kattungebilder som matte har på honom är tagna med en analog kamera och finns ej på datorn tror jag inte. Annars hade det ju varit kul med en bild på Sixten som kattunge, jag har hört om en massa hyss han gjorde som liten. Tass-tass//Puma

    1. Mjau det är ok att scanna in bilder och maila. Och att skicka in fler än en bild också!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *