Lilla flickan Munkie söker hem!

imgb2
Nu är Munkie sex veckor och sötare än honung!
imgb3
Info om henne finns hos Livbojen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Lilla flickan Munkie söker hem!”

    1. Mjau, hoppas er matte lyssnar på det! Balansen i en kattflock kan vara väldigt känslig och ibland rymmer ett hem bara ett visst antal katter. Då får man hjälpa missar genom att stödja katthemmet istället!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *