Tävlingsbild nr 6

Från Stationskatterna kommer nästa bidrag, tillsammans med inte bara en bildbeskrivning utan två:

Skojiga ljugversionen:

Här är jag en tuff liten grabb på tre månader. Matte ville se den nya Shrekfilmen, men tordes inte kolla ensam. Som tur är har hon mig till sällskap. Det är en rödrandig kisse med i filmen, Puss in Boots. Så cool skulle jag också vilja vara! Titta matte! Nu tar Puss fram värjan och ristar ett P. Wow! *trampar ivrigt med tassarna*

/Synnerligen sanningsenligt undertassat av Findus, Stationskatt.

Trista matteversionen:

Självklart måste en ny och framförallt fungerande kamera inhandlas när en kattunge flyttar in! Den nya digitalkameran och jag var konstant oense om när kortet borde tas. Alla bilder knäpptes omkring tre sekunder för sent. Av den bedårande kattungetiden har jag kvar bortåt hundra bilder på en halv katt. Den andra halvan befinner sig allt som oftast utanför bild. Här var Findus så söt när han gäspade stort, stort. Behöver jag säga att bilden togs när gäspningen var nära nog över? /Matte, hårt prövad fotograf

Tja, här är *fniss* bilden:

findus2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *