Vill ha-faktor trots värmen

Varför ser en porslinskatt så behagligt lugnande och svalkande ut? *spinner* Jag har hittat en munter design som fröjdar kattögat:
kitten_rcp
”Royal Crown Derby” heter märket, om de finns i handeln fortfarande känner jag inte till, men de finns på den här sajten. Den här skönheten kallas ”Garden cat”:
garden_cat_rcd Hon – det måste vara en hon! – ser vilsam ut! ”Modelled by Robert Jefferson. Designed by Brian Branscombe.” Storlekarna är 8-13 cm och det ser ut som att de skulle vara sköna att hålla i…
royal_pottery Runt  *puh* 150 dollar kostar en figurin, så jag gissar att min kattveckopeng inte förslår så långt. Den får hellre gå till en påse godsaker att dela ut till någon hungrig utekatt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *