Suck i kväll ska vi åka hem igen…

b4
Men faktiskt är det rätt skönt hemma på vår balkong också! Fast att ligga här under dagliljorna och spana upp på svalorna under takfoten är inte dumt det heller!
b5

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Suck i kväll ska vi åka hem igen…”

  1. De här bilderna på dig Wikki var bland det finaste vi sett! Bild nr 2 är en riktig ”proffs” bild! Matte borde skriva ut den och rama in!!!!! Sälja? : ) Till förmån för katthem?

    Vi sprudlar av nya ideer idag!

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *