Grattis Selma 1 år idag!

selma2
Katterna Sven och Signe har världens sötaste lill-matte Selma som fyller ett år och firar sin allra första födelsedag i år! ”Mjau må hon leva, mjau må hon leva!” jamar Nova, jag och Landet-katterna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Grattis Selma 1 år idag!”

 1. Wikki, vi rodnar! DU är ju världens gulligaste katt som önskar grattis till våran söta lillmatte. Tänk att det har gått ett år nu!

  Tack för att vi får vara med här, det är en stor ÄRA!!!!

  Igår lekte vi med en duva, alla andra hade ju kalas så vi passade på att kalasa med. Matte blev mindre glad och fick städa upp efter oss.

  Stor kram till er alla!

  NosPuss Sven och Signe med lillmatte Selma

  1. Mjau en annan fick tyvärr inget häftigare än några småkryp fångat… En halv död mus som Ville lämnat var inte rekommenderat att äta sa Stora matte, det var för mycket fluglarver på den. *suck* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *