Alla dessa konstiga undersökningar och sådant…

Om du seriöst deltar i en undersökning och lämnar noggranna och övervägda svar, men efter 75% av denna undersökning stöter på en fråga som följande: ”Hur skulle du betygsätta Lexmark, för deras skicklighet att få er upphättsade med deras prestationsförmåga?” – då ger man upp, eller hur? Jag svarade: ”Har ni ingen korrekturläsare med sunt förnuft????” Ibland är det skönt att vara katt och få klösas bara lite!cfdo
Ibland är det en lättnad att vara begränsad som konsument och inte bli påverkad av opinion eller marknad, utan bara kunna vända svansen till och – som en katt – gå sina egna vägar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *