Tussi bloggar också!

tussi31

Den öronlösa katten Tussi som jag och Metro berättat om tidigare, har börjat blogga lite på egen tass! Här är Tussis egen blogg! *spinner*

Mjau och nu har jag rättat till länken så att den verkligen går till Tussis blogg och inte till min egen, som det råkade göra förut! Ursäkta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Tussi bloggar också!”

  1. :o) SÅ glada för Tussis skull!!!

    Men vi får inte blogglänken att fungera, kommer tillbaka till dig Wiki?

  2. Vi minns att vi blev jätteglada när du skrev om att katten Tussi hade fått ett eget hem! Tänk att hon fått en egen blogg också. Vad kul! Men du, Wikki… *viskar* länken BLOGG gick också till ditt gamla inlägg. Undrar om det är en liten kattälva som har dansat över tangentbordet och busat till det? Kurr och burr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *