Hjälp katterna i Ronneby också!

Emma på Ronnebys Hittekatter (KKS) är en av mina favoriter – när andra människor har slapp lördag, då försöker hon få till en katt-transport från Halmstad till Göteborg. När andra har ledig helg, då har hon akuta kattungeräddningar…

ve
Emma är faktiskt en av mina idoler – hon gör bara allt hon kan för katterna, och jag fattar inte hur hon orkar och hinner! Missen ovan letar hon efter rätt ägare till, hoppas det lyckas… Den här katten har suttit ensam i tre månader på ett äldreboende och söker hem:
gam
Kattpojken är 6 år och jättekelig och gosig. Nu matas han i alla fall av personalen på äldreboendet. Husse har tydligen flyttat utan kissen….
vanvrdsbeb
Dessutom pusslar Emma envist med kattungar utan mammor eller kattmammor utan ungar för att få ihop så att så många som möjligt ska klara sig. De här bedårande sötnosarna höll på att tyna bort bakom en garderob i ett vanvårdsärende. Emma lyckades få en kattmamma med tre egna ungar att adoptera dem plus att de stödmatats. Så fångade hon in vad hon trodde var en ung hankatt från samma plats – det visade sig överraskande nog vara kattungarnas riktiga mamma! Och nu har två av dem fått flytta ihop med henne!

Ett sätt att hjälpa Emma rädda fler katter är att ge ett bidrag till KKS på plusgiro 138 39 84-0. Tack och kurr på förhand!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Hjälp katterna i Ronneby också!”

 1. Hejsan Wikki. Idag har jag o mina föräldrar varit o stött Gotlands katthem, de har en jätte loppis o allt går till katterna. Känns skönt att hjälpa o det är tack vare att du påminner oss som vi kommer ihåg. Tass på dig!

  1. Oj tack Jeanette, vad toppen att ni hjälpt Gotlands Katthem! Men det är ju faktiskt ni själva som varit supersuperduktiga, det kan ju inte jag ta åt mig äran av!!! Men tack för att du läse min blogg! NosPuss Wikki

 2. Jaaa, Emma är en hjälte, verkligen. Vi har bekantat oss med henne och hennes fankattiska engagemang och arbete genom KKS hemsida. Vi sänder sååååå mycket värma tankar till henne och ja, hon är värd ett kattguld, tillsammans med alla de andra som också kämpar så för kisars väl!!!

  Nosbuff

  1. Mjau det går runt för fullt för henne liksom för många i hitte-katt-svängen just nu! Tur att ni finns, underbara människor!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *