Student-Wikki!

Igår uppvaktade jag en student: Mattes kusin Filip! Så här ser jag ut då:

_b206
_b207

Man måste ju klä sig lite som stunden kräver också, har ni sett vilken söt liten studentmössa?

Och massor av blågula band så klart! Jag skulle ju ha min Student-Wikki hängande om halsen på kusin Filip!

Det regnade just när studenterna sprang ut och alla blev lite så där lagom fuktiga, men det gjorde ingenting.

_b208 _b209
Student-Wikki vaktade Filips alla blommor och gosedjur och skyltar…
_b210
De andra sakerna var också jättefina, t ex amiguramikissen:
_b211
Men när studentmiddagen började vara över och Filip tog en paus innan kvällens fest med studentkompisarna, då var det StudentWikki som fortsatte att hålla honom sällskap:
_b212
GRATTIS STUDENTEN

önskar Wikki, Nova, matte och husse!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Student-Wikki!”

    1. Mjau, vi gjorde Student-Wikkin själva, köpte den lilla söta katten på Åhöéns, hittade ministudentmössa på Akademibokhandeln och band på Panduro! Fix fix fix så var en unik Student-Wikki klar!NosPuss Wikki

    1. Det gäller att vara uppfinningsrik – och en duktig student förtjänar en Wikki-kompis! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *