Bland mest länkade….

lnkar

På Metrobloggen lista över dem som folk länkar mest till så hamnar jag på 17e plats innan Alexandra Pascalidou, tänk vilka häftiga läsare jag har!!! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bland mest länkade….”

    1. Mjau så snällt jamat av er! *nosrodnad* Jag tycker att ni tassar en jättebra nlogg också! Igår var ni mina demonstartionsobjekt för att visa hur bra katter kan ha glädje av att kunna gå ut i koppel med sina människor! *fniss*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *