Fånga sommaren, Sullivan!

sulli
Tänk om jag ändå kunde ha sådan Tass med SkaparKatten att jag kunde hjälpa dig att bli frisk, Sullivan!  *tårar på nosen* Men precis som din matte och dina kattkompisar Chanda och Pumba så hoppas jag att du får en underbar och lycklig sommar nu i alla fall! Fånga den, fånga den!

Och du – tack för alla härliga nospussar, kommentarer och tips! Ni är allilhop viktiga vänner i bloggosfären!

sullivan

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Fånga sommaren, Sullivan!”

 1. Vi tänker på er och hoppas att Sullivan orkar och vill ett tag till. Han kunde knappast fått en bättre matte eller bättre hem, glöm inte det. Kram!

  1. Mjau jag tror också att Sullivan har en toppenmatte! Jag önskar bara att han fick en respit och fick stanna länge länge hos henne!TassKram Wikki

 2. Tack Annmi!

  Idag har jag mått alldeles väldigt bra och lekt med Chanda och Pumba. Och så blev jag väldigt stolt och generad också när jag blev så uppmärksammad i Wikkis fina blogg. *rodnar om nosen*

  Mamma har minsann skickat länken till sina kompisar som också är volontärer på Stockholms Katthem och andra som hon tycker borde lära sig om hur det är här i kattvärlden. Finns inget bättre ställe än Wikkis blogg för det tycker vi!

  ’Wikki och Nova rules!’
  Nosgos från Sullivan

  1. Mjau *kurr* vi vill dig det bästa så mycket som bara går, Sullivan! Njut av nuet och lek i solen!
   NosPuss Wikki

 3. Nu blir matte så där våt på kinden igen *torkar med tassen* och undrar ”vad som egentligen är värst ur ett matte/hussehjärtas perspektiv… Att veta att tiden är utmätt eller den plötsliga chocken när SkaparKatten hastigt kallar hem?”

  Till Sullivan ; Vi önskar dig många sköna soliga fläckar att vila på, omgiven av kärlek!

  1. Mjau, det är lika svårt, båda sakerna – för helst vill man ha en Evig Katt som alltid finns kvar… Men jag spinner med i er önskan om många soliga fläckar med kärlek (och kanske ett fat tonfisk)till vännen Sullivan!
   NosPuss Wikki

 4. Vi känner med er. Önskar Sullivan en härlig sommar med matte o sina kompisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *