Tack snälla Be-Cats!

Vi fick fina saker till vårt lotteri av Be-Cats snälla husse! Så jag tog en sväng till honom och spann ”Tack så jättemycket!!!” innan det var dags att fara hem:
_b184
Ni ser väl mig på bilden?

Det var i denna monter (Se bild på tidigare blogginlägg) som jag hälsade på kattkollegan som demonstrerade deras eleganta katthage! Och här är några av de fina saker vi fick:_54
Faktum är att en sphynx-ägare tog tio lotter just för att vinna en av de supermjuka borstarna till sin katt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tack snälla Be-Cats!”

    1. Men MORR vilka dum-domare?! Om nu veterinärvården som hundarna orsakat kostade så mycket, så var det väl vad som skulle ersättas också?! Dålig insikt i veterinärpriser och vikten av att en katt får sitt värde och status nu mer än någonsin!
      *suck* Skönt att missen gick att rädda!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *