Hoppas att ni inte tröttnar…

…på mina rapporter från dessa två utställningsdagar?

Det är så många kvar som jag vill tacka ordentligt, en efter en, och så många härliga saker att berätta om! För att inte tala om alla fina kattbilder jag gärna vill visa!
_b185
Här skymtar vår balkong i grönskan, och i högerkant ser ni vår klätterhylla, där Nova älskar att ligga… och hon har gjort en koja av en liten matta:
_b186
Ni kan ju tänka er hur sköna dagar vi har här, frisk luft, ett bo med skatungar att kika på, bara två meter bort på andra sidan nätet (Tur för dom!) och lite sol!
_b187
Det går att leka kul titt-ut i mattkojan också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Hoppas att ni inte tröttnar…”

 1. Det ser hur mysigt ut som helst! Vilka duktiga människor ni har som har klätt in balkongen så fint! Nova är förtjusande på bilden!

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau, matte och husse släpade hem en rulle stadigt nät på stadsbussen med stort besvär och klädde sedan mycket grundligt in balkongen med det innan jag fick flytta in. Det gör balkongen trygg och säker fastän vår andra våning egentligen inte ligger så högt upp att det krävts enligt lagen. I mattes omtänksamma ögon var det höjd nog att vara farligt. Likaså får vi inte gå lösa hemomkring, utan går bara ute i koppel. Det är ganska mycket trafik i bostadsområdet. Mjau min Nova-syster är gullig, det tycker jag också. TassKram Wikki

 2. Busfrö! Vad fint ni har det!!! Lite avundsjuk är vi nog även om vi också har en bra o stor innätad balkong! Fast vi klättrar på matte när hon sitter i solstolen…ända upp på huvudändan! Där sitter vi o spanar!!

 3. Vilket jobb ni gjorde på utställningen och vad många snälla människor det finns :-)! Härligt att det gick så bra för katthemmet. Vilken härlig balkong ni har! Smart koja! Nosbuff

 4. Vi tröttnar aldrig!
  Åh, vilken fin balkong! *avis*
  Vi har tyvärr ingen balkong alls att tassa runt på.
  *nosbuff*

  1. Det kanske går att bygga ett ordentligt nätfönster istället där du kan få in lite frisk luft i alla fall? TassKram Wikki

 5. Är det en vanlig ”lagerhylla” som är er klätterhylla? Vart har ni köpt den? Jag har en sådan men den är för ranglig för att användas som klätterhylla. Vad har ni impregnerat den med?

  1. Mjau, det är en vanlig lagerhylla den rangliga sorten, men vi har lagt till lite extra reglar och förankrat den grundligt i balkonghörnstolpen och i sargen, så den inte kan vingla eller slå omkull. Stora husse hjälpte oss att snickra, och matte bestämde hur det skulle se ut. Några vinkeljärn hjälper till att hålla fast. Hyllan hade ett lager med någon enkel grundlack och vi har inte brytt oss om att ha på något mer – och den har faktiskt tålt vinter och väder riktigt hyggligt. Sedan gjorde vi en glugg i ena kanten på några hyllplan så det skulle gå att klättra mellan de översta hyllplanen. Nova gillar som alla katter att ligga högst upp! =^:^= NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *