Wikki Porträtt nr 5

Står ni ut med ett porträtt till? Bara ett:

omvnd_wikki
En SPÖK-Wikki! *fnissar i tassen* Det ni!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Wikki Porträtt nr 5”

  1. Doris vill hälsa till Wikki att hon är glad att kunna bidra med hjälp hon håller tassarna att Wikki snart syns igen på utställning.

    1. ÅÅååhhhh! *stormande lycka* tänk att jag fått ett tass-besök av en vinnarkatt! Av dig fina Doris!!! *spinner*
      Ja du Doris, vi försöker väl alla bidra på vårt sätt?!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *