Rapporter kommer! TACK kommer!

Alla underbara människor som skänkt med Stora Hjärtan och Varma Tassar till Örebro Katthem under helgen, jag hoppa kunna tacka så många som möjligt i individuella inlägg framåt i veckan!

Det var stort att få tömma en så gott som fullpackad Volvo Kombi på katthemmet på söndagskvällen och bära i lassvis med skänkt kattmat, kattsand och andra väl behövliga kattsaker!

Tack till alla som stod ut med vårt påhitt med FlatWikki, som vi är rätt stolta över! Tack till alla som kom till vårt bord och delade med sig av sina rörande, gripande och roliga hittekatts- och kattberättelser! Tack till alla som delade med sig av sina priser också, som t ex huskatten Doris med matte som skänkte den ett års kattförsäkring som hon vunnit!

Och Tack till katthammets Carro, Sandra, matte och Stora matte som såg till att fånga denna chans till att få in hjälp till alla våra hemlösa katter!

_b181

Jag bloggkatten Wikki gör min elegantaste svanshonnör och spinner Tacksamt!!! Jag hoppas det hörs till er alla!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *