Jansson, jag höll tassarna för dig!

Det fungerade inte så värst bra, jag undrar om jag skulle ha knutit rosett på svansen också? Se här vår broder Bus-Jansson:

_b175

Jag tyckte att du var värd en topp-nominering! Och allt slit dessutom: Åka hela vägen till utställningen…

_b176

Och sedan bli petad på både här och där, till och med i svansen!??

_b177
För att inte tala om att bli hållen på dett sätt som jag Wikki ALDRIG skulle acceptera utan att ge personen en TassFive med klorna! Vad beundransvärt tålmodig du var!
_b178
Domaren Annelies slutomdöme var massivt beröm för fina linjer och sanslöst vacker amber-päls – du var bara lite för liten ännu!!?

Men du får väl hem och träna på husses blivande boot camp cat gym, och växa i pälsen lite till – domaren trodde ju att du skulle bli en riktigt vass elitkatt då! Det håller vi tassarna för!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jansson, jag höll tassarna för dig!”

  1. Jag tror nog att tasshållandet räckte lååångt, för jag fick ju mitt första certificat, det trodde faktiskt inte husse & matte, sickna supportrar va’?!

    Hurra, jag är på väg att bli en certifierad kisse!!!

    Längst ner i mitt papper stod det ”Härligt temperament” i stor stil, så ja… Tass-fives ligger mig inte riktigt för, men du skulle se brorsan! Han kan minsann tänka sig att klappa till den som rör honom på sätt som han inte vill! Fast lite snäll är han ändå, för han håller klorna inne…

    Nu ska jag ut och gymma lite! Och matte petar i mig små goda karameller (näee, inte anabola, de hette visst Orijen) mellan varven så att jag blir stor o stark!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *